perjantai 22. helmikuuta 2013

Mitä mieltä olet opetuksen tarjonnasta ja laadusta sekä rakenteellisesta uudistuksesta? -Kerro meille!


Tällä viikolla HUMAKO latasi liikkeelle teille opiskelijoille oivallisen välineen vaikuttaa opetuksen tarjontaan ja laatuun. Koulutuspoliittinen kysely keväällä 2013 on meidän menetelmämme kysyä opiskelijoilta, millaista on opetuksen taso Humakissa?

Kattava kyselymme tarjoaa kommentointi mahdollisuutta opetusmenetelmiin, hopsaukseen sekä rakenteelliseen uudistukseen. Toivomme aktiivista osallisuutta tähän kyselyyn, niin me Humakossa saamme infoa siitä, millä mallilla opetus on opiskelijoiden mielestä.

Valtakunnallisesti ammattikorkeakoulut ovat muuttumassa valtion amk-tukien pienentyessä, ja Humak ei säästy tältä. Humak joutuu muuttumaan näinä aikoina ja tiivistämään kampustoimintaansa valitettavasti. Jäljellekin jääneet kampukset muuttuvat. Uskoakseni jokaisen kampuksen toiminta muuttuu tai on jo muuttumassa. Me HUMAKOssa haluamme tietää, miten tämä vaikuttaa teidän koulunkäyntiin. Opetuksen laatu ei saa kärsiä laukkautettavissa kampuksissa ja TKI-keskuksiin siirtyvä opetus varmasti askarruttaa.

Tässä vaiheessa suurimmat muutokset ovat vielä edessäpäin osalla, mutta odotuksenne, toiveenne ja pelkonne tästä asiasta ovat kaikki tietoa, mitä HUMAKO –teidän opiskelijoiden edunvalvoja- haluaa kuulla.

Risut ja ruusut ovat tervetulleita ja me hoidamme ne perille.

-Pauli Hulkkonen


HUMAKOn Koulutuspoliittinen kysely 2013

HUMAKO suorittaa koulutuspoliittisen kyselyn Humakin opiskelijoille.

Kysely on kaikille Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoille avoin ja toivomme aktiivista osallisuutta kyselyyn kanssa opiskelijoiltamme. Kyselyn tavoitteena on tutkia opetuksen sekä hopsauksen laatua, monipuolisuutta ja tasapuolisuutta sekä tarjontaa. Kyselyyn on mahdollista jättää avointa palautetta verkko-opiskeluun, kontakti-opiskeluun, työssäoppimiseen sekä kansainväliseen opiskeluun liittyvistä asioista ja kokemuksista. Kyselyssä on myös mahdollista antaa palautetta myös rakenteellisesta uudistuksesta.

Kysely on tiivis sekä ytimekäs, ja vie noin 10-15min aikaa vastata. Kysely on täysin anonyyminen vastaajia kohtaan.

Tämän kyselyn avulla HUMAKO pystyy välittämään tietoa sekä palautetta Humakin hallinnolle ja täten vaikuttaa vahvasti kaikkeen, mihin te opiskelijat otatte tässä kyselyssä kantaa.

Siirry kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/8540EBDE9662EBA7.par
Vastaajien kesken arvotaan leffalippuja! Vastausaika päättyy keskiviikkona 6.3.2013

1 kommentti:

  1. Meikästä tuo kysely oli tosi hyvä! Tosi kattavasti oli kysymyksiä ja hyvin sai kerrottua mitä asioita on hyvin ja mitkä vaatii parannusta :)

    Varmasti tulee hyviä kehitysehdotuksia kaikilta vastaajilta.

    VastaaPoista