torstai 31. tammikuuta 2013

Esittelyssä hallituksen 2013 viestintävastaava Juulia Saukkonen



 Hallituksen jäseneksi vuodelle 2013 valittiin Juulia Saukkonen. ”Olen itä-suomalainen emäntä ihminen ja nyt muutaman mutkan kautta löytänyt tieni Tornioon. Melko liikkuvana persoonana, vaihdan kotia ja maisemaa usein. Siinäpä onkin ainoa liikuntamuoto mitä harrastan. Olen käytännön ihminen; hyvä suusta ja käsistä.” Kertoo Juulia itsestään.

Miksi lähdit mukaan HUMAKOn toimintaan?
”Tässä on lukioajoista pari vuotta vierähtänyt ja olen onnistunut välttämään lähes kaikkia vaikuttamiskeinoja, joten nyt tuntui aika kypsältä lähteä mukaan takaisin järjestökentälle.”

Mihin aiot vaikuttaa tänä vuonna HUMAKOssa?
”Viestintä- ja markkinointivastaavana vaikutan HUMAKO:n näkyvyyteen. Tämän vuoden HUMAKO kiertueesta tulee toivon mukaan kaikkien aikojen siistein ja pähein. Ohjenuoranani on viestintästrategia jota noudatan enemmän ja vähemmän orjallisesti. Teemme myös viestinnänkannalta tärkeän viestintäkyselyn ja ehostamme HUMAKO:n logoa ja yleisilmettä yhtenäisemmäksi.”

”HUMAKO:n kannalta eniten odottamani asia on se hyvin tehdyn työn jälkeinen tunne kun voi taas mennä hyvällä omalla tunnolla ja onnellisena nukkumaan.”

Mitä haluaisit muuttaa HUMAKOn toiminnassa?
”Ihan eka muutos HUMAKO:ssa olisi varmaan ulkoasun täydellinen muutos. Tähän ei kuitenkaan tänä vuonna ole vielä aikaa joten se jääköön haaveeksi. Tahtoisin myös muuttaa toimintaamme niin että saisimme mukaan uusia aktiivisia aktiiveja kaikilta kampuksilta. Tällä hetkellä hallituksessa istuu vain Tornion ja Nurmijärven kampukselta opiskelijoita, kuka meille kertoo 7 muun kampuksen tarpeen ja mielipiteen päätöksiimme? Se luo viestinnälle haasteita, tiedonkulun pitäisi olla toimivaa ja aktiivista puolin suuntaan ja toiseen. Toivon että ensi vuonna muutos tästä ongelmasta näkyisi jo edustajiston ja hallituksen riveissä.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti