keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Esittelyssä hallituksen 2013 puheenjohtaja Emma Koskimaa



Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Emma Koskimaa, ensimmäisen vuoden opiskelija Nurmijärven kampukselta. ” Kotoisin olen Espoosta, jossa asuin ensimmäiset 19 vuotta elämästäni. Nyt asun, ainakin toistaiseksi, Nurmijärven kampuksen asuntolassa.” Emma kertoo. ”Vaikka olen vasta ensimmäisen vuoden opiskelija ja taustani tällaisessa toiminnassa on aika mitätön, minulla on paljon annettavaa sekä kunnianhimoa päästä vaikuttamaan ja tekemään. En koe tässä tilanteessa kokemattomuutta suurena heikkoutena, se vain luo haasteita. Ei ole montaakaan viikkoa siitä kun minut valittiin vuoden 2013 puheenjohtajaksi, mutta kiitos loistavien perehdytyssessioiden olen jo hyvin kärryillä missä mennään, eikä tuleva pelota. Pientä jännitystä on kyllä havaittavissa vatsanpohjassa.” Totesi Emma ennen toimikauden alkua.

Miksi halusit lähteä mukaan HUMAKOn toimintaan?
”Nautin suuresti tekemisestä ja organisoinnista. Halusin opiskelun ohelle jotain ihan uutta tekemistä ja siksi päädyin hakemaan mukaan HUMAKOn toimintaan. Ensin hain edustajistoon, mutta pienen pohtimisen jälkeen päädyin hakemaan vielä hallitukseen ja loppujen lopuksi puhenjohtajaksi.”

”Erityisesti ensi vuodelta odotan paljon uusia tuttavuuksia ympäri Suomea, kokemuksia sekä uuden oppimista! On todella mielenkiintoista päästä kehittämään opiskelijakunnan toimintaa ja näkemään edunvalvonnan "kulissien taakse" esim. SAMOKin kautta. ”

Mitä haluaisit muuttaa HUMAKOn toiminnassa?
”HUMAKOn näkyvyyttä täytyisi parantaa ja sitä kautta saada enemmän opiskelijoita mukaan toimintaan. Samalla saataisiin myös enemmän mahdollisuuksia tehdä asioita yhdessä, kuten järjestää isompia ja parempia tapahtumia ja parantaa erilaisten etujen tasoa. Myös HUMAKOn ilme kaipaa hieman päivitystä ja siihen aiommekin pureutua tulevan kevään aikana.”

Terveisiä HUMAKOn jäsenille

”HUMAKOn toiminnassa on mukana paljon hyviä tyyppejä (hallitus, tutorit jne.) ja potentiaalia kaikkeen uuteen on rutkasti. Kaikilta löytyy ideoita siitä miten erilaista toimintaa voidaan kehittää ja me hallituksessa kuuntelemme todella mielellämme kaikkien ideoita. Niin kauan kun on HUMAKin opiskelija voi kuulua HUMAKOon ja meihin kuuluessa voi vapaasti kertoa omia ideoitaan ja mielipiteitään, niitä voi päästä jopa halutessaan toteuttamaan! Missään nimessä ei kannata aliarvioida omia ideoitaan, varsinkaan kun HUMAKOlla on nyt edessä muutoksia ja sen kehittymiseen on helppo vaikuttaa. Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä minuun tai muihin HUMAKOn hallituksen jäseniin ja kertokaa mitä mielellänne on! ”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti