tiistai 8. tammikuuta 2013

Esittelyssä edustajiston 2013 puheenjohtaja Otto Rosenlund

Edustajiston puheenjohtajaksi vuodelle 2013 valittiin Otto Rosenlund, ensimmäisen vuoden kulttuurituotanto-opiskelija Kauniaisista. ” Syntyjäni olen Mäntästä, vaikkakin musiikkilukion kävin Kaustisella. Harrastuksiini kuuluu musiikki (trumpetin- ja klassisen kitaran soitto, laulu jne.), elokuvat, höpöily ja kontaktijonglööraus” kertoo Otto.

Miksi lähdit mukaan HUMAKOn toimintaan? 
”Tulevaa työelämää silmälläpitäen olen päättänyt hankkia osaamista järjestötyöstä. Yhdistystoiminnan lisäksi on varsin hyvä toimia myös opiskelijakuntatoiminnassa. Kaiken lisäksi opku toimii vain jos siinä on toimijoita!”

”HUMAKOssa haluan ensi vuonna tuoda uutta innovaatiota opiskelijakuntaan ja aion myös yrittää olla tukena uudelle hallitukselle. Haluan myös varmistaa, että kulttuurituottajien ääni kuuluu HUMAKOssa.”
”HUMAK käy läpi muutoksia ja HUMAKOn täytyy myös mukautua. Mitä enemmän aktiivisia opiskelijoita on toiminnassa mukana, sen helpompaa mukautuminenkin on koko koululle ja erityisesti opiskelijoille. Muistakaa kuitenkin muutoksenkin keskellä, että Hjördis on aina kanssamme!” Muistuttaa Otto.

Mitä haluaisit muuttaa HUMAKOn toiminnassa?
”HUMAKOn tulisi olla selkeämmin ja lähempänä opiskelijoita. Monelle HUMAKOn toiminta on mysteeri senkin jälkeen kun se on heille selitetty. Ulkoisen viestinnän selkeyttämistä ja yksinkertaistamista siis. Kampusten tutorit pitää saada aktiivisiksi ja toimimaan oikeasti HUMAKOn edustajina kampuksilla.”

Terveisiä HUMAKOn jäsenille
”Tulkaa vain innolla mukaan aktiivitoimintaan. Se on hauskaa, pääsee vaikuttamaan asioihin, valvoa kanssaopiskelijoiden etuja ja tutustuu uusiin huipputyyppeihin! Jos ei itse halua olla suoraan toiminnassa mukana, voi aina silti kertoa huolistaan ja parannusehdotuksistaan kelle vain HUMAKO-aktiiville, kyllä viesti pistetään menemään perille sinne minne se kuuluukin!”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti