sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Esittelyssä hallituksen 2013 tapahtuma-, kulttuuri- ja liikuntavastaava Mari Sutinen

Hallituksen jäseneksi vuodelle 2013 valittiin Mari Sutinen, ensimmäisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Nurmijärven kampukselta. ”Olen Mari Sutinen, alunperin Pohjois-Karjalasta, Nurmeksesta, lähtöisin. Muutaman mutkan kautta elämä heitti minut Nurmijärvelle asuntolaan asumaan. Asuntolassa on kivaa asua, koska opiskelukaverit ovat lähellä, eikä koulumatkaa ole.”

Miksi lähdit mukaan HUMAKOn toimintaan?
”HUMAKOonkin halusin toimijaksi sen vuoksi,että koko elämäni pyörii nyt käytännössä koulun ympärillä. Tietenkin haluan elämäni olevan mahdollisimman antoisaa ja miellyttävää ja HUMAKOn kautta se onnistuu mielestäni selkeää reittiä.”

Mihin aiot vaikuttaa tänä vuonna HUMAKOssa?
”Hallituksessa olen liikunta-kulttuuri- ja tapahtumavastaava. Näitä alueita haluan olla kehittämässä jäseniemme haluamaan suuntaan. Otan todella mielelläni ideoita ja vinkkejä vastaan näihin asioihin liittyen, erityisesti minua kiinostaisi tietää kauempana sijaitsevien kampuksien jäsentemme kuulumisia ja toiveita sekä odotuksia HUMAKOn toimintaan liittyen!

Terveisiä HUMAKOn jäsenille 

”Yhdessä toimien saamme helpoiten opiskelijakunnastamme kaikkia jäseniämme parhaiten palvelevan ja laadukkaan toimielimen opiskeluihimme liittyvissä asioissa. HUMAKOssa jokaiselle toimijalle löytyy varmasti mielekästä tekemistä, olet lämpimästi tervetullut toimintaan mukaan! Iloista ja tapahtumarikasta vuotta kaikille humakolaisille! ”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti