maanantai 14. tammikuuta 2013

Esittelyssä hallituksen 2013 kansainvälisyys- ja sosiaalipoliittinen vastaava Tatu Raatikainen

Hallituksen jäseneksi valittiin Tatu Raatikainen, ensimmäisen vuoden opiskelija Tornion kampukselta. ” Olen kotoisin Kuusamosta ja kävin siellä lukion ennen siirtymistä Tornioon. Tykkään soitella kaikkien ystävieni kanssa ja on alla 2 kuusamolaista bändi-projektiakin jotka ovat hyvin lähellä sydäntä. On musiikki muutenkin niin kivaa ja se tekee kaikesta tekemisestä paljon mielenkiintoisempaa.”

Miksi lähdit mukaan HUMAKOn toimintaan?
”Lähdin HUMAKOn hallitukseen kokemuksien ja uusien asioiden oppimisen kiinnostuksesta ja tietenkin tavatakseni uusia ihmisiä. Mielestäni on muutenkin kiinnostavaa nähdä minkälaista opku- toiminta on ja miten sen kautta pääsee vaikuttamaan opiskeluun liittyviin asioihin” kertoo Tatu.

” Vaikka opiskelu voi joskus tuntua hankalalta ja ylitsepääsemättömältä esteeltä niin voi sen kylkeen lyödä vielä vähän hallitus hommiakin niin alkaa elämälle tulemaan jotain suuntaakin. Eiköse vähän niinkuin ole niin että saa pienestäkin nuotiosta kokon kunhan sinne tarpeeksi lyö palikkaa ja muita tikkuja ja risuja.”

”Aion auttaa Hallituksen jäseniä niin paljon kuin voin ja myös olla aktiivinen omien sektorieni (kansainvälisyys ja sosiaalipolitiikka) kohdalla ja myötä auttaa opiskelijoita heidän huoliensa kanssa. Odotan innolla kaikkia Hallituksen jäsenten kanssa koettavia pulmia ja sitä mitä omat vastuualani tuovat tullessaan. Toivon että tästä vuodesta tulee aivan mahtava ja kokemusrikas”

Mitä haluaisit muuttaa HUMAKOn toiminnassa?
” Haluaisin tuoda HUMAKOa lähemmäs opiskelijoita koska suurin osa 1. vuoden opiskelijoista ei tiedä HUMAKOsta melkein mitään koska tieto tulee niin nopeasti samaan aikaan kuin kaikki muukin vuoden alun suuressa tietovyöryssä. Pitäisi siis keksiä parempi keino saada opiskelijat kiinni ja saada heidät käyttämään meidän antamiamme etuja niin paljon kuin mahdollista.”

Terveisiä HUMAKOn jäsenille

Toivon kaikille HUMAKin opiskelijoille ja HUMAKOn jäsenille erityisen kiintoisaa ja seikkailun täytteistä uuttavuotta! Muistakaa olla ahkeria niin ollaan mekin sitten omasta puolesta tosi ahkeria hallituksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti