torstai 12. huhtikuuta 2018

Palvelutiimin tehopäivä


Palvelutiimin tehopäivä pidettiin 4.4. Olin juuri edellisenä päivänät saapunut takaisin Helsinkiin Jyväskylästä ja vaikka yöunet olisi voinut olla paremmat, päivä kokonaisuudessaan silti meni yllättävästi todella tehokkaasti. Päivä jaettiin siten, että kaikki uuden luominen sysättiin heti aamuun ja kaikki ne asiat, mistä oli jo olemassa pohja, mutta mitkä edelleen vaati lisää työstöä, pistettiin iltapäivälle. Aamulla vaikka olisi kuin väsy, niin silti jaksaa paremmin rankempaa ajatustyötä, kun taas loppupäivästä joka tapauksessa alkaa levottomuus iskemään.


Mutta itse työhön. Miellyttävin osa päivää taisi olla se, kun päästiin miettimään meidän tulevaan verkkokauppaan tuotekuvauksia. Kirsikan ja minun huumorista pääsee siis nauttimaan heti verkkokaupan avaamisen jälkeen. Meitä voi myös syyttää jos niistä ei sattuisi nauttimaankaan. Olihan meillä myös paljon niitä vakavampiakin asioita. Esimerkiksi suunnittelimme tilastointia, uuden strategian näkymistä viestinnässä ja uutta viestintäkalenteria. Toki näidenkin  asioiden ideoiminen meni hymyissä suin, mutta liiallisessakin ilon viettämisessä voi olla vaaransa ja tässä kontekstissa se olisi tehottomuus. Onneksi Suvi piti rotia yllä, kun hallituslaisilla meinasi ajoittain mennä touhu liian väsyneeksi.


Toisen tehopäivän kokeneena voisin todeta, että kyllä ne kaikesta hauskuudesta huolimatta ovat rankkoja ja antoisia päiviä. Antaa sellaiset hyvät raamit siihen, mitä pitää alkaa työstää eteenpäin jatkossa. 

-Mikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti