keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Palautteenanto HUMAKOssaTuntuuko siltä, että joku asia tutoreiden tai jaoston toiminnassa on mennyt todella hyvin? Tuntuuko siltä, että sinulla olisi kehitysehdotuksia opintoihin, tai opiskelijakuntaan liittyen? Tiedätkö, kuinka antaa palautetta?

Opiskelijakunta HUMAKO tarjoaa opiskelijoille erilaisia palautteenantomahdollisuuksia. Oliko joku opettaja aivan erityisen hyvä ja ansaitsee kymmenen pistettä ja papukaijamerkin? Voit antaa hänelle papukaija-palautekortin. Kiitoksena palautteenannosta saat myös haalarimerkin kotiisi, jonka voit ommella haalareihisi kertomaan aktiivisuudestasi. Palautetta voi antaa myös etanakortin ja keltaisen kortin muodossa. Opettajalle voi antaa etanakortin  myöhässä olevasta arvosanasta ja keltaisen kortin voi lähettää, jos huomaa että opettajan toiminnassa on jotain kehitettävää. 

HUMAKOssa voi antaa myös suoraa palautetta. Ota yhteyttä opiskelijakunnan hallitukseen sähköpostitse, kasvotusten tai puhelimella. Mikä palautteenanto -keino tuntuu itsestäsi helpoimmalta? Kerro meille mielipiteesi. Yhteystiedot löydät HUMAKOn nettisivuilta.


aanitorvibanneri_2018.jpg


Uusin palautteenantoväylä on sähköinen palautelomake, joka on auennut HUMAKOn verkkosivuille. Helposti lähestyttävä palautekanava tarjoaa palautteenantomahdollisuuden myös anonyymisti. Mikäli sinulla on kehittämisehdotuksia tai haluat antaa kehuja esimerkiksi tutoreiden, jaostojen, tai hallituksen toiminnasta, suosittelemme antamaan palautetta. Voit myös jättää palautetta muihin opintoihisi liittyvistä asioista. Mikään asia ei ole liian pieni palautteelle ja voi olla, että juuri sinun sanasi saa aikaan muutoksia. 


Eena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti