keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Glamouria ja yllättäviä tilanteita Vuosijuhlilla

Prinsessa-päivä on nyt takana ja vuosijuhlat juhlittu. Koen olevani onnekas, että pääsin mukaan kunnioittamaan HUMAKOn 18-vuotiasta kasvutarinaa heti ensimmäisenä hallitusvuotenani. 

Oma matkani vuosijuhlille, alkoi neljän tunnin bussimatkalla Jyväskylästä Turkuun. Perillä piti nopeasti ehostautua ja rientää juhlapaikalle ennen vieraita. Turun VPK-talo antoi ylelliset puitteet juhlalle ja erityisesti naisten pukuloisto oli silmiä hivelevää. Moni kävikin poseeraamassa valokuvaajalle virallisten osioiden välissä. Istumajärjestys oli etukäteen mietitty ja meidät hallituslaiset oli ripoteltu vieraiden pöytiin siten, että joka pöydässä oli HUMAKOn hallitus edustettuna. Minä pääsin viettämään iltaa Nurmijärven kampuksen yhteisöpedagogi opiskelijoiden kanssa. Ja täytyy sanoa, että YP:t osaa kyllä pitää hauskaa. 

Ilta eteni aika sutjakkaasti erityisesti, koska jännitin meidän yllätys rap-esitystä. Jälkiruoan jälkeen meidän uusi hallitus hiipi lavan taakse, veti gansta kuteet päälle ja räjäytti shown käyntiin Pikku G:n “Me ollaan nuoriso” -biisin tahdissa. Oli sairaan hauskaa hypätä lavalle omalla porukalla ja yllättää yleisö. Kiitimme myös toiminnanjohtajaamme “Marskia” pienellä lahjalla, koska hän on paimentanut hallituslaisia jo kohta kuusi vuotta. Illan lopussa palkittiin vielä ansioituneet toimijat kunniakirjoilla ennen kuin DJ aloitti oman settinsä. Täytyy kyllä sanoa, että DJ:llä oli sormi herkässä äänitehosteiden kanssa ja saimme kuulla virallisten puheiden ja onnittelujen välissä hassuja ääniä ilotulitus soundeista ylistys- ja floppi ääniin. 

Hyppäsin ohjelman loputtua nurmijärveläisten kanssa tanssilattialle sheikkaamaan ja kerkesin tanssia yhden biisin ennen kuin sain kuulla, että ohjelmaan tuli pieni muutos. Niin kuin juhlissa on tapa, meidän ohjelma oli hieman venynyt ja työntekijät olivat ennättäneet lähteä, ennen kuin tiskit oli tiskattu. Siitähän alkoi pieni härdelli, joka onneksi ei johtanut kaaokseen, vaan ruusuilla palkitsemiseen keittiössä. Kävi nimittäin niin, että meidän pieni, mutta pippurinen tiimi kääri hihat ylös, heitti helmat poist tieltä ja alkoi tiskaamaan. Työ kävi kirjaimellisesti kuin tanssi, koska DJ:n musa piti tunnelman korkealla ja jokainen hoiti oman tonttinsa. Kaikesta työstä voi nauttia, kun sen tekee oikealla asenteella, oikean porukan kanssa. Ilta päättyi puolenyön tienoilla ja jatkot käynnistettiin läheisessä yökerhossa, johon tämä tarina päättyy. 

Loppu hyvin kaikki hyvin. Oli glamouria, hienoja puheita, show elementtejä, ruokaa ja juomaa. Mutta juhlatunnelman loivat ennen kaikkea ne ihmiset. 

Kiitos kaikille teille, jotka tulitte paikalle!


Kirsikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti