keskiviikko 31. tammikuuta 2018

SAMOKin Lähtölaukaus-risteily 28-30.1.2018


Heipä taas. Vuosi on lähtenyt kiireellä käyntiin ja SAMOKin lähtölaukaus risteily järjestettiin jälleen. Lähtölaukauksella kokoontuu kaikki Suomen opiskelijakunnat. Päivät koostuvat luennoista ja illat verkostoitumisesta. Tämä oli itselleni  jo toinen lähtölaukaus. 

Edellisenä vuonna osallistuin edunvalvonnan- ja tänä vuonna palveluiden tuottamisen luennoille. Luennoilla käytiin läpi tapahtumien järjestämistä, palveluiden tavoitettavuutta ja niiden kehittämistä. Voin kyllä todeta, että suurin osa tästä oli minulle jo ennestään tuttua ja luennot oli tähdätty pääasiassa ensimmäisen vuoden hallituslaisille. Koin kuitenkin, että ryhmätyöt olivat mukavia ja opettavaisia. Ei pidä unohtaa, että kertaus on opintojen äiti.  

Oli kyllä taas mukavaa päästä tutustumaan uusiin toimijoihin ja parantaa suhteita niihin vanhoihin toimijoihin, jotka jostain kumman päähän pistosta, haluavat vielä jatkaa toiminnassa mukana (minä mukaan lukien). Facebook on täyttynyt kaveripyynnöistä eli nähtävästi naamani on jäänyt monen mieleen. Sitä ei koskaan tiedä, milloin ja missä yhteydessä sitä tulee taas tapaamaan opiskelijakunta -kentän tuttuja. Se voi olla tänä vuonna tai joskus hamassa tulevaisuudessa, samassa työpaikassa. 

Vaikka risteily sanana, yhdistetään yleensä rentoutumiseen ja lomailuun, tämä risteily oli kaukana siitä. Meillä oli kaksi päivää putkeen jatkuvaa sosialisointia ja uuden oppimista. Hauskaa oli totta kai, mutta risteily oli erittäin raskas. Kun päästiin takaisin maihin, tunsin että olin kaikkeni antanut ja jotakin saavuttanut. 

Mikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti