keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Hallituksen 2018 jäsenen esittely: Janna Sahlman

Heissun heippa!

Mie oon Janna, 20 vuotias Jyväskyläläinen yhteisöpedagogiopiskelija, joka on kotoisin Etelä-Karjalasta, Imatralta. Toimin ensi vuonna iki-ihanassa paikallistoiminta tiimissä iki-ihanan Sinin kanssa ja vaikka valintavaiheessa edunvalvonta ja palvelut kutsuivat myös miun nimee, paikallistoiminta vei silti mukanaan.

No miten sitten päädyin HUMAKOn hallitukseen? Tarina kertoo, että pienen pieni tyttö nimeltänsä Janna oli päässyt syksyllä Jyväskylän jaostoon ja lähti kivalle reissulle kouluttautumaan. Reissun päällä Janna sitten tapasi HUMAKOn toiminnanjohtaja Mariannan ja aivan kuin vahingossa löysin itsensä keskustelemasta hallitukseen hakemisesta. Sinä kauniina sunnuntaipäivänä ja meluisessa metrossa Janna sitten ajatuksien sekamelskassa päätti, että hän hakisi hallitukseen ja tässä sitä nyt ollaan.

Mielenkiinnolla odotan ensi vuodesta hullunmyllyä, mutta myös paljon antavaa. Haluan päästä varmistamaan ja tekemään oman osani, että jatkuvuus olisi varmistettu seuraaville vuosille.
Hauskana faktana täytyisi varmaan mainita, että rakastan katsoa muumeja rentouttavana tekijänä, joten stressi ei paina vaikka mikä olisi tilanne!

2018 vuotta odottaen, Janna Sahlman
Hallituksen jäsen, paikallistoiminta
Janna.Sahlman@humako.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti