keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Teknisiä ongelmia ja monipuolisia tehtäviä - Viestintäharjoittelija Ainon kuulumiset

Heippa kaikille!
© Henri Rinta-Koivula
Kun räntäsateessa talsin HUMAKOn toimistolle TKI-keskus Ilkkaan, en millään voinut uskoa että maaliskuu alkaa olemaan ohi ja harjoitteluni on edennyt jo yli puoli välin. Mutta täytyy kyllä myöntää että on ollut huikean hauska harjoittelu tähän asti!

Monessa olen saanut olla mukana kuten hallituksen suunnittelupäivillä, suunnittelemassa työelämätapahtuma Hurrikaanin HUMAKO rastia, sekä koonnut ja julkaissut Kartalla-aktiivijäsentiedotteen sekä HUMAKOsti-jäsentiedotteen. Olen jopa päässyt harjoittelun aikana kokkaamaan, järjestämään jäsenkahvitusta sekä askartelemaan… harjoittelutehtävät nyt eivät ainakaan ole toistaneet itseään tai millään tapaa ole olleet tylsiä, sen voin sanoa!

Hurrikaanipäivän HUMAKO rastin kilpailussa heitettiin haalarimerkkejä ämpäreihin
Mutta ei paraskaan harjoittelu ole aina ruusuilla tanssimista. Muutaman kerran olen joutunut teknisten ongelmien uhriksi. Ihan vain muutama syvä huokaus ja kirosana pääsi tältä harjoittelijalta kun tietokone tilttasi eikä suostunut hetkeen käynnistymään. Tai kun jäsentiedotetta kirjoittaessani, ohjelmisto, jota käytetään tiedotteen kokoamiseen, päättää sekoittaa melkein valmiin työn. Vaikeuksien kautta voittoon ja loppu hyvin kaikki hyvin, HUMAKOsti lähti lopulta ilostuttamaan jäsenien sähköposteja.

Toimistolla on nauru raikunut ja paljon on saatu aikaan! Voin sanoa, tähän mennessä kokemani perusteella, että 5 opintopisteen viestintä ja markkinointi opintokokonaisuuden harkkapaikkana HUMAKO on ollut nappivalinta!

Mukavaa kevättä kaikille,

Aino



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti