keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Mitkä ihmeen suunnittelupäivät?
DSC_0392.JPGKuten jotkut varmaan Facebookistakin lukivat, hallitus kokoontui viime viikolla Helsinkiin suunnittelupäiville. Mukaan saapuu aina myös hieman vaihtelevalla kokoonpanolla muitakin ihmisiä. Viime viikolla seurassa nähtiin myös edustajiston puheenjohtajat, HUMAKOn työntekijät ja HUMAKOn viestintäharjoittelija Aino. Mutta mitä ihmettä nämä suunnittelupäivät oikein ovat?

Viime torstaiaamuna lähdin Kuopiosta. Herätyskelloni soi puoli viiden aikaan ja tunnin päästä istuinkin jo junassa valmiina lähtemään, kuten jo muutaman kerran aiemminkin tänä vuonna. Suuntana junalla oli Helsinki ja hallituksen suunnittelupäivät

Suunnittelupäiville hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Siellä suunnitellaan, kuten nimestäkin kuulee, yhdessä tulevaa toimintaa. Viime suunnittelupäiville mahtui aiheeksi muun muassa tulevat kuntavaalit, sektorikohtaisia kuulumisia, opiskelijoiden liikuntaliiton HUMAKOn kummin vierailu ja jokaisilla suunnittelupäivillä mukana oleva kokous, jossa tehdään päätöksiä käytännön toimintaan liittyen.

Suunnittelupäivät ovat ympäri Suomea tulevalle hallitukselle hyvä tapa päästä vaihtamaan ajatuksia ja ideoita yhdessä, jatkaa keskustelua verkkopalaverien ulkopuolella ja vaihtaa kuulumisia siitä, mitä omalla sektorilla on viime aikoina tapahtunut. Yhdessä tekeminen ja ideariihet ovat hallitukselle ja sen toiminnalle tärkeitä, sekä yksi muodoista jolla opiskelijakuntatoimintaa HUMAKOssa pyöritetään.

Ja kun suunnittelupäivät siltä kerralta ovat ohitse, päiväunet voivat olla tarpeen. Seuraavalla viikolla omaa tekemistä saakin jatkettua aivan uudella energialla, tuhansien uusien ideoiden kanssa.
Idearikkain terveisin,
Eena Kero
Hallituksen jäsen, liikuntapalvelut ja viestintä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti