torstai 30. huhtikuuta 2015

Paras kontakti on hymy :)

Uudet markkinointitutorit koulutettiin viime viikolla, 23.-24.4. Valkealla Talolla, Helsingissä. Koulutukseen osallistui 7 tulevaa tutoria eri kampuksilta tavoitteenaan päästä markkinoimaan niin Humakia kuin HUMAKOakin.

Jotta voi markkinoida, on tiedettävä mistä puhuu, joten kävimme yhdessä läpi, että mikä ihme se HUMAKO oikein on. Humakin rehtori Tapio Huttula tuli kertomaan koulustamme ja siitä, mitä markkinointitutorin on hyvä tietää rakkaasta opinahjostamme. Lehtori Ruut Kaukinen piti mielenkiintoisen luennon esiintymisestä ja esiintymisjännityksestä – muistakaa kaikki, jännitys on terveellistä! :)

Rehtori esittelemässä Humakia
Lehtori Kaukinen kertomassa esiintymisjännityksestä





















Koulutettavat saivat ensin yhdessä pohtia, mikä markkinointitutor on ja loistavien vastausten jälkeen kerroin vielä lisää markkinointitutorin tehtävistä. Teoriaosuuden jälkeen koulutettavat pääsivät tosi toimiin, tehtävänään suunnitella lyhyt Humak-esittely ilman diaesitystä.  Oikeissa tilanteissa ei esittelyt varmaan niin paljon naurunpurskahduksia aiheuta kuin koulutuksessa ;)  Ensimmäinen koulutuspäivä lopeteltiin Aliaksen merkeissä, onhan se markkinointitutorin hyvä osata selittää vaikka mitä.

Näin esitellään Humakia ilman diasarjoja :)

Toinen koulutuspäivä mentiin Humakin viestintäpäällikön Jarmo Röksän ja opiskelijavalinnan koordinaattorin Marika Stamin johdolla. Marika kertoi kevään yhteishaun numeroita ja siitä, miten yhteishaku on muuttunut. Jarmo näytti erilaisia ohjelmia, joilla voi tehdä videoita ja kertoi siitä miten niitä voisi hyödyntää markkinoinnissa. Jarmo myös muistutteli #vainhumakelämää – kuvien ottamisesta, niitähän voi näyttää myös esittelykäynneillä! Kuvathan tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten mikäs olisikaan parempi tapa kertoa koulustamme :)

Jarmo näyttää miten saa tehtyä nopeasti videon

Koulutus lopeteltiin markkinointitutorin muistilistan tekemisellä ja fiilisten läpikäymisellä. Kaikki olivat sitä mieltä että nyt voi hyvillä mielin lähteä markkinoimaan ja ylipäätään tutoroimaan.
Tutorointihan on hauskaa ja tärkeää hommaa! Syyskuussa on tulossa uusi tutorhaku, joten kaikki mukaan vaan! :)

Seuraavia koulutuksia odotellen,
tutorvastaava Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti