torstai 19. maaliskuuta 2015

Turkuun tie vie

Kun hallituksen kesken jaoimme kummikampuksia joulukuussa, sain sen mitä halusinkin. Minusta tuli Turun oma yksikkökummi. :) Theo onkin aiemmin kirjoitellut siitä, mitä yksikkökummitoiminta on. Vihdoin maaliskuun 10. pv oli se päivä, kun pääsin käymään Turussa. Turun tuleva tutorvastaava Kristiina oli nimetty kampuksella vastuuhenkilöksi, joka huolehti siitä että käyntini onnistui.

Tiistai 10.3. klo 8 - auto starttaa Nurmijärveltä ja kyydissä on lisäkseni Hjördis, Theo ja Heidi. Olimme varanneet hyvin reilusti matka-aikaa, jotta voimme tarvittaessa pysähtyä jaloittelemaan ja syömään. Ensimmäinen pysähdys olikin jo Lohjalla ja pakolliset matkaselfiet saatiin otettua. Tätä reissua ei tehty millään yhden pysähdyksen taktiikalla. :D   Viimeisellä pysähdyksellä ennen Turkua tankkasimme vatsamme täyteen ruokaa ja nappasimme matkaan pari pussia lätkäliiga-karkkeja opiskelijoille vietäväksi.



Klo 12 - saavumme Turun kampukselle. Kristiina oli meitä vastassa heti aulassa, joten ei tarvinnut harhailla kovinkaan pitkään. Minulle oli merkattu 13.15 puheenvuoro työelämäseminaarin lomaan, joten meillä oli hyvin aikaa tutustua paikkoihin ja jutella vähän kampuksen käytänteistä. Tuli huomattua miten isoja eroja eri kampuksien välillä onkaan! Laitoimme myös ennen puheenvuoroani valmiiksi haalarimerkkien myyntipisteen ison karkkikipon kera.  Haalarimerkeistä oli juuri sopivasti alkanut maanantaina kampanja 2kpl 5€, joten hyvin saatiin myytyä niitä :)



Klo 13.25 - työelämäseminaarin puhujilla hieman venähti omat osionsa, joten pääsin aloittamaan oman puheenvuoroni hieman myöhässä. Harmikseni jouduin toteamaan, että paikalla ei enää juurikaan ollut väkeä kuuntelemassa. Aluksi kerroin hieman itsestäni ja HUMAKOsta. Juuri silloin oli myös meneillään tutorhaku ja hallituksen täydennyshaku, joten kehotin kaikkia hakemaan mukaan toimintaan  :) Oman puheenvuoroni jälkeen istuimme tutoreiden kanssa alas ja siinä vierähtikin mukavasti reilu tunti. Edustajiston puheenjohtaja Ida on myös Turusta, joten hän osallistui myös tutoreiden tapaamiseen. Hieman ennen kolmea menimme takaisin myymään haalarimerkkejä ja jakamaan loput karkit pois. Olin valmis jäämään juttelemaan kaikkien kanssa koulun jälkeen, mutta kaikilla oli kiire kotiin, joten mekin suuntasimme Turun keskustaan.



Kampukselta Turun keskustaan kestää noin puolisen tuntia autolla. Ensimmäiseksi menimme katsomaan missä Turun TKI-keskus sijaitsee, ajoimme vain ohi ja jatkoimme matkaamme keskustaan. Olimme sopineet Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (TUO) kanssa, että näemme pizzan merkeissä. Matkalla pizzeriaan, tuli käytyä karkkikaupassa (no enhän mä nyt sellaisen ohi pystynyt mennä..!) ja Hjördis kävi toisessa kaupassa shoppailemassa itselleen kruunun.  Pizzalla oli mukana TUO:n varapuheenjohtaja Tuomas, Turun kampuksen tuleva tutorvastaava Kristiina, edustajiston puheenjohtaja Ida sekä minä, Theo ja Heidi. Keskustelimme ajankohtaisista asioista sekä mahdollisesta yhteistyöstä Turun tutoreiden ja TUO:n kesken.




















Klo 18.30 - kotimatka alkaa ja ysärihitit pauhaa. Fiilikset päivästä olivat erittäin hyvät ja saatiin tehtyä mahtava reissu. En malta odottaa syksyä ja HUMAKO-kiertuetta, jonka yhteydessä teen uuden reissun Turkuun. :)

Reissuterkuin,
hallituksen tutorvastaava Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti