perjantai 13. helmikuuta 2015

Niin siis mikä ihmeen kummi?

HUMAKO-kummit odottavat innolla tapaamisia!
HUMAKO starttasi vuonna 2014 kummitoiminnan tarkoituksenaan, että jokainen hallituksen jäsen saisi vastuulleen yhden yksikön (=kampus+TKI-keskus), josta hän saisi pitää huolta. Opiskelijakuntana meidän on tarkoitus valvoa, että opiskelijoiden oikeudet kohtaavat myös arjessa – ei ainoastaan paperilla.

Kummitoiminta lähti hitaasti käyntiin viime vuonna, mutta tänä vuonna suunnitteilla on mm. kummivierailuja! Jos sinä törmäät kummiisi koulullasi, niin mene nykäisemään häntä kädestä, hihasta, housunlahkeesta, tai ihan vaikka vaan huikkaa hänen nimeään. Me kummit haluamme kuulla kaiken – siis kaiken! Ja miksi kaiken? No sen takia, koska me haluamme, että sinun opiskeluvuotesi sujuisivat mahdollisimman hyvin. Joten mitä enemmän me tiedämme (niin positiivisia kuin negatiivisiakin puolia), sen parempi.

Koska olemme verkostoammattikorkeakoulun opiskelijoita, on meille vielä tärkeämpää, että löydämme yhteisen sävelen siitä, mikä toimii missäkin. Meidän on pidettävä huolta toiminnastamme niin paikallistasolla kuin valtakunnallisellakin.

Sinä opiskelija, heitän sinulle haasteen ja toivoisin, että SINÄ ottaisit kummisi vastaan avosylin. Tämä on huolenpitoa puolin ja toisin ja yhdessä me tehdään hyvä työympäristö juuri meitä Humakin opiskelijoita varten. Saatte myös luvan kutsua kumminne mukaan johonkin teidän tapahtumaan, jos teillä niitä sattuu olemaan. Tulemme aina, kun on mahdollisuus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti