torstai 24. huhtikuuta 2014

Toimintaa yksikkösi tähden...

Toimintaa yksikkösi tähden...

Opiskeletko Humakissa? Haluatko sinä omaan yksikköösi sosiaalitilan tai haluatko järjestää jotkut todella repäisevät bileet opiskelukavereillesi? Kiinnostaako sinua edustaa kaikkia yksikön opiskelijoita Humakin kehittymisessä juuri siellä missä opiskelet? Löytyykö intoa ja uteliaisuutta? Oletko hyvä organisoimaan tai kuuntelemaan? Haluatko tehdä yhteistyötä opiskelukavereidesi kanssa ja samalla toimia myös muiden hyväksi? Haluatko tehdä tämän omalla opiskelupaikkakunnallasi?

Vastatessasi kyllä, otit ensimmäiset askeleesi kohti jaostotoimintaan mukaan lähtemiseen!

HUMAKOssa on käynnissä etsintä innostuneista, kiinnostuneista ja aktiivisista opiskelijoista toteuttamaan monipuolista toimintaa omissa yksiköissään ja sitä kautta tekemään jokaisesta Humakin yksiköstä enemmän opiskelijoidensa näköinen. Porukkaa tarvitaan mukaan tapahtumien järjestämiseen, opiskelijoiden äänenä olemiseen mm. Humakin suuntaan sekä olemaan tuntosarvet herkkinä asioille, joita voisi opiskelijan arjessa parantaa.

Paikallisjaostojen tehtäviä ovat paikallinen edunvalvonta, paikalliset tapahtumat, paikallinen tutorointi ja linkkinä toimiminen HUMAKOon. Lisäksi jaostojen tehtävänä on muiden yhteydenpito paikallisiin yhteistyötahoihin, kuten muihin opiskelijakuntiin ja yrityksiin. Paikallistoiminnan tavoitteena on kampusten toiminnan parempi tukeminen esimerkiksi niin ongelmatapauksien ratkaisussa kuin tapahtumien järjestämisessä.

Miten jaostotoimintaa sitten toteutetaan? Toiminnan tavoitteet asetetaan yhdessä jokaisen yksikön toimijoiden kanssa, eli vaikutusvaltaa löytyy! HUMAKO kouluttaa toimijat ja antaa jokaiselle jaostolle tukea toiminnan kehittämiseen monin tavoin.

Tässä siis linkki jaostohakuun:

https://www.lyyti.fi/reg/HUMAKOn_jaostohaku_2014

 Lisää tietoa jaostotoiminnasta HUMAKOn sosiaalipoliittiselta vastaavalta Salla Paavilaiselta, sopo.humako@humak.edu tai  puh 0407696242

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti