torstai 27. huhtikuuta 2017

Oletko aina juhlinut Vappusi väärin? - Havaintoja HUMAKOsta






Saiko klikkiotsikkoni sinut epäilemään omaa Vapun juhlintaasi? Hyvä niin, koska nyt jos joskus tarjotaan kyllä helppoja vinkkejä ainoaan ja oikeaan tapaan juhlia Vappua:

Haalareiden tulee olla priimakunnossa Vappuna.
Vappu on ehdottomasti suurin haalarijuhla, joten varmistathan että haalarisi ovat parhaassa esittely kuosissa. Ompele irralliset haalarimerkit paikoilleen yhdessä opiskelijatovereiden kanssa vaikka Vappu-etkoilla.

Varustaudu Vappuun serpentiinillä.
Vappu on värien juhlaa joten ota siitä kaikki irti varustautumalla juhlaan kuuluvin koristein. Pakkaa lisäksi mukaan ekstra rulla tai kaksi, jotta voit tarvittaessa koristaa itsesi uudelleen tai tarjota värillisen Vapun uusille tuttaville. 









Levitä Vapun ilosanomaa koko juhlinnan ajan. Toivota hyvää Vappua töissä paiskiville asiakaspalvelijoille, pullojen kerääjille ja eri toten ohi kulkeville yrmynaamoille. Vappu on iloinen juhla ja sinulla on mahdollisuus levittää vapuntoivotuksillasi lisää hymyä maailmaan.

Sima kuuluu Vappuun. Turkulaisen bändin lisäksi myös juotava sima kuuluu Vapun eväisiin. Sima pitää tietenkin tehdä itse omalla kotiviinisetillä ja paljon, jotta voi tarjota simaa kaikille. (Hardcoret tekee myös munkit itse!)

Muista myös vesi. Mitä ikinä kuuluukiin Vapun eväisiisi, niin muista pakata piknikille mukaan myös vettä. Vaikka aurinko ei paahtaisikaan niin keho tarvitsee silti vettä selvitäkseen (kenen tahansa) juhlinnasta. Muista myös aiheelliset etikettimerkinnät, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

ÄLÄ ROSKAA! Muistathan, että vastuullista on hoitaa kaikki omat roskat aina roskiin asti eikä jättää piknik kohdan ympärille hujan hajan. Muista toimittaa roskikseen asti  myös serpentiini, koska se on kausijuhlan mukanaan tuoma koriste, joka saattaa muistuttaa menneestä juhlapyhästä kaduilla vielä pitkään (kuten joulukuusi ja sen neulaset). Meillä ei ole varaa roskata, edes Vappuna. Hardcoret kuljettaa jätteensä kotiin asti kierrätettäväksi!




Näillä vinkeillä tehdään tästä Vapusta coolein (lue: siistein) ikinä ja juhlitaan kerrankin oikein!

-Suvi von HUMAKO

Tämän tekstin faktat perustuvat täysin vain siihen miten Suvi von Humakon mielestä Vappu tulisi viettää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti