torstai 20. helmikuuta 2014

Mistä tämä vuosi onkaan tehty?

Vuosi 2014 on alkanut aikamoisella haipakalla ja fiilikset viittaavat siihen, että maaliskuun sijasta seuraavana olisi vuorossa toukokuu. Hallitus on kovalla tohinalla aloittanut työnsä ja jo nyt voi nähdä selkeästikin miten HUMAKO tulee tämän vuoden jälkeen olemaan entistäkin parempi - monin tavoin!

Viime vuoden hallitus asetti tälle vuodelle kovia tavoitteita, jotka liittyvät sekä toiminnan tasoon, palveluihin että siihen miltä ulospäin näytämme. Nyt on tämän vuoden porukan homma päästä niihin tavoitteisiin. Kaikki olemmekin jo esittäytyneet täällä blogin puolella ja voin todeta, että mitä mahtavimman porukan saimme kyllä kasaan! Hallituksena olemme ainakin erilainen verrattuna viime vuoteen ja uusia näkökulmia toimintaan on odotettavissa vielä pitkään ja se jos mikä lämmittää tämän jatkavan puheenjohtajan sydäntä.

Mitä kaikkea sitten olemmekaan jo saaneet aikaan puolentoista kuukauden aikana? No ainakin tämän: HUMAKOn (käsittääkseni historian ensimmäinen) talvitapahtuma tulee jo vajaan kuukauden päästä ja sitä on kovaa tahtia valmisteltu tapahtumasektorilla. Luvassa on mahdollisuus päästä laskemaan Himoksen rinteitä, viettämään rennosti aikaa kokonaan HUMAKOn porukalle varatussa leirikeskuksessa ja tarkoituksena on ottaa kaikki irti reissusta. Luvassa on myös erilaista ohjelmaa niille jotka, minun tavoin, ei hulluimmissa kuvitelmissakaan lähtisi rinteisiin. Keskusteluissa on poukkoillut ideoita joihin liittyy mm. maaleja, makkaroita ja hauskaa hangessa. Parasta varmaan varata kaiken sään kestävät vaatteet mukaan! :D Kaiken kruunaa afterski, jossa kaakaot ja muut juomat saa virrata vapaana. Kyllä taas kelpaa... Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy jo 3 päivän päästä, 23.2., joten kannattaa pitää kiirettä sen kanssa. Paikkoja on kuitenkin vielä tarjolla, joten eikun ilmoittautumaan. Toivottavasti nähdään siellä!
Sinuna en missaisi tätä tapahtumaa!

Pari viikkoa sitten koulutettiin HUMAKOn ensimmäiset jaostotoimijat Jyväskylään ja Pääkaupunkiseudulle, joten siellä kannattaa pitää korvat höröllä. Ei tiedä mitä uudet (ja muuten aikas mahtavat) toimijat siellä keksivät. Veikkaan myös, että he edelleen kaipaavat apua kaikenlaisen kivan keksimisessä, joten tekemistäkin on halukkaille varmasti tiedossa!

Mitäpä tällä porukalla ei saisi aikaan?
Muuten hallitus on käyttänyt ahkerasti netissä olevaa kokoustilaansa ja suunnittelee tulevaa ja kehittää HUMAKOn toimintaa organisaationa. Ylihuomenna kaikki kokoontuvatkin taas Helsinkiin kuluttamaan Valkean Talon luokkahuoneen penkkejä ja tiedossa on mm. tutoroinnin, kampuskummitoiminnan, HUMAKO-kiertueen ja viestinnän ideointia. Jos Sinulla, oi kunnia-arvoisa jäsenemme, tulee joskus mieleen jotain miten toimintaamme voisi kehittää, ole toki yhteydessä ja me otamme varmasti toiveesi huomioon.

Tämä sama meininki jatkuu koko loppuvuoden ajan, toki jotain asioita saadaan valmiiksi ja jotain uusia putkahtaa koloistaan meidän pöydille. Tulette kuitenkin kuulemaan meistä ja näkemään HUMAKOon liittyvää juttua pitkin vuotta, sen lupaan! Itse olen ainakin todella innoissani tulevasta ja vielä kun ollaan saamassa hieman lisävahvistusta meidän joukkoon lähi-aikoina. So stay tuned...! ;)

Ihanaa alkukevättä kaikille ja jatketaan juttuja. Meidän viestintää kannattaa todellakin seurata, jos ei vielä selväksi tullut, kaikkea hienoa on luvassa.

This year is going to be legen....wait for it....dary!!

-Emma / Hallituksen puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti