tiistai 8. lokakuuta 2013

HUMAKOn mörrit kävi Joensuussa

Aamun sarastaessa kaksi mörrimöykkyä heräsi iloisesti ja he alkoivat tekemään aamupuuhiaan ja valmistautumaan päivän suureen koitokseen. Heidän piti esiintyä koko suurelle jokiväelle ja kertoa suuresta HUMAKOsta joka kirkasti heidän jokapäiväistä elämäänsä. Eikun miten se oli.....


Aamulla siis heräsimme HUMAKOn viestintävastaavan Juulian kotoa ja aamuvalmistautumisten jälkeen lähdimme suuntaamaan kohti Joensuun kampusta ja HUMAKO-kiertueen toiseksi viimeistä päivää. Vastaanotto kampuksella oli joidenkin vanhojen tuttujen osalta yllättynyt kun allekirjoittaneen naamavärkki näkyi pitkästä aikaa näillä leveyksillä. Esittelyn valmistelujen jälkeen ammattiliitot saapuivat paikalle ja avustimme heitä kasaamaan rastipisteensä. Pienten rupattelutuokioiden jälkeen lähestyttiinkin jo itse h-hetkeä.

HUMAKOn esittely meni hienosti ja ihmiset jaksoivat kuunnella. Sitten kun ammattiliitot hyppäsivät puikkoihin asetuin istumaan taka-alalle ja huomasin että kyllä porukkaa kiinnostaa, kun ei kuulunut melkein sanan sanaakaan, mutta kysymyksiä sateli ammattiliitoille ja kuuntelijat olivat hyvinkin aktiivisia. 

Rastipassien siirryttyä opiskelijoille alkoi melkoinen hulapaloo. Vaikka ihmisiä nyt ei niin aivan mahottomasti ollut niin kyllä pienessä luokkahuoneessa on melkoinen vilinä kun 2-5 hengen porukoita höpötteli niin ammattiliittojen kanssa ja myös toisten opiskelijoiden kanssa odotellessaan seuraavalle pöydälle pääsyä. Kyllä saatiin pari todella hienoa papukaija- ja etanakorttiakin :).  Hetkessä se sitten humahti ja kello oli finaalissa ja arpajaisten palkinnoillekkin saatiin voittaja. Sen jälkeen aloimmekin siivoilemaan ja ammattiliitot ja pari opiskelijaakin sanoi että päivä oli hyvin saatettu lopulleen.
Kiitos Joensuulle mahdista päivästä, nähdää taas joskus!
Tatu Raatikainen,
Sopo- ja kv-vastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti