maanantai 4. maaliskuuta 2013

Loman maku suussa

Viime viikko oli aika hurjaa melskettä etenkin Tornion 1. vuoden yhteisöpedagogeille, koska järjestimme torniolaisille 6-luokkalaisille päihdeputki nimisen tapahtuman, jossa valistettiin nuoria olemaan käyttämättä alkoholia tai tupakka tuotteita. Oli tapahtumassa myös suuhygieniaa, internetin saloja ja valistusta energia juomista.

Kerkesinhän minä myös muuttaa ensimmäistä kertaa Tornion sisällä opiskelija-asunnosta toiseen ja toivon että tavarat joskus löytäisivät oman paikkansa tässä sekamelskassa. Mutta ei muuttaminen silti menoa hidasta ja voihan ne tavarat välillä antaa olla vähän sekaisinkin. Eihän tässä vielä vanhuuteen kuolemassa olla.

Nyt viikon loputtua on todella helpottunut mutta samalla aika haikeat fiilikset kun porukka leviää pitkin suomea omille kotikonnuilleen. Mutta minähän jään vielä seuraamaan Tornion tapahtumia vielä loman ajaksi ja tulee sitä myös käytyä helsingissä niin hallitusviikonloppuilemassa kuin kouluttautumassa sosiaalipolitiikan saloihin.

Toivottavasti kaikilla tulee olemaan hauska loma ja pääsette harrasttamaan vielä tällähetkellä lumen ansiosta mahdollisia urheilu aktiviteetteja.


-Tatu, hallituksen kv- ja sopo-vastaava

1 kommentti:

  1. Ihanaa Taateli! Just mietin, että onkohan tänne kukaan kirjottanu ni jee!

    VastaaPoista