keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Hei! Mitä kuuluu hallitus?

Kiitos kysymästä, toimikautemme on lähtenyt reippaasti käyntiin. Meillä on ollut heti toimikauden alusta alkaen monia juttuja, jotka ovat meitä työllistäneet. Se on tietysti vain hyvä, koska toimimaanhan me hallitukseen ollaan tultukin.

Ihan aluksi kouluttauduimme tehtäviin SAMOK:in järjestämällä koulutusristeilyllä. Meillä on hallituksen jäseniä Nurmijärven kampuksen lisäksi Torniosta, joten livetapaamisia hallitus ei pysty kovin usein pitämään. Sen vuoksi pidämmekin viikkopalaverin AC:n välityksellä. Toki pidämme myös livetapaamisia silloin tällöin. Käytännössä tämä tarkoittaa lähes kuukausittain suunnittelupäiviä, jotka kestävätkin sitten useamman päivän. Silloin pidämme myös viralliset kokoukset pääsääntöisesti. Tulevasta perjantaista sunnuntaihin meneekin suunnittelupäivien merkeissä.

Jokaiselle jaettiin toimikauden alussa omat sektorit vastuualueiksi ja etenkin niiden parissa ollaan työskennelty. Minä olen liikunta-kulttuuri- ja tapahtumavastaava, joten minun aikani on mennyt esim. risteilyn asioita hoitaessa. Olen myös kartoittanut kampusten liikunta-asioita. Kyselyni perusteella etenkään liikunta-asioita koskevaan tiedotukseen ei olla tyytyväisiä. Lisää halutaan myös opiskelija-alennuksia liikuntapalveluihin. Alennuksia HUMAKO neuvottelee ja melko monet liikuntapalvelujen tarjoajat antavat opiskelija-alennuksia opiskelijakorttia näyttämällä. Muista siis itsekin aktiivisesti näyttää opiskelijakorttia ja kysele mahdollisia opiskelija-alennuksia! Liikunta-asioissa koulullamme on vielä paljon parannettavaa, ja nyt minä ja monet muut mietimme keinoja asian parantamiseksi. Jos sinulla on jotain parannusideoita jaettavaksi, otathan minuun yhteyttä.

Mari Sutinen
Hallituksen tapahtuma, kulttuuri ja liikuntavastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti