torstai 11. toukokuuta 2017

TJ bloggaa: Intoa arkeen

Kevät etenee vauhdilla kohti kesää ja kesälomaa. Päivät täyttyvät palavereista ja haikeista katseista ulos. Etäpäivinä tulee aina hetki tehtyä töitä myös parvekkeelta käsin ja nautittua aurinkoista päivistä. Toisina päivinä sää taas on niin kaukana kesästä, että tuntuu kevättä riittävän vielä pitkään ja aikaa kevään työtehtävien tekemiseen on loputtomasti. Vaikka odottelen jo malttamattomana kesälomaa, on tällä hetkellä käynnissä olevat työt erittäin inspiroivia ja innostavia!


Intoa tulee erityisesti tulevaisuuden kehittämisestä. Olen aika innoissani tällä hetkellä meidän uuden strategian tekemisestä. Tuntuu, että vihdoin on löytynyt sellainen suuntaa, johon HUMAKOn toimintaa tulisi viedä. Haasteena toki on kuvata se meidän työryhmien ajatuksissa oleva idea sanoin, niin että muutkin sen ymmärtävän helposti. Haluaisimme esimerkiksi kuvata arvoissa sitä, että teemme yhteistyötä niin HUMAKOn sisällä eri toimijoiden kanssa kuin ulkopuolistenkin tahojen kanssa. Arvostamme yhteistyön tekemistä ja kunnioitamme yhteistyökumppaneita. Sitä en tosin osaa kertoa lyhyesti ja järkevästi strategiaan kirjattavaksi vielä, mutta onneksi meitä on tässä useampi pohtimassa miten me asioita ilmaisemme lyhyesti niin, että kaikki se ymmärretään samalla tavalla.

Tällä hetkellä olen myös innoissani jäsenille suunnattujen palveluiden kehittämisestä. Meillä tehdään kehitystä HUMAKOn sisällä, mutta myös yhdessä muiden opiskelijakuntien kanssa. Yhteistyössä muiden kanssa voimme tarjota entistä laajempia palveluita meidänkin opiskelijoille ja tuoda sellaisiakin palveluita tarjolle jotka meille eivät ennen ole olleet mahdollisia.

Vähän vaihtelevia päiviä meillä oli tämän viikon alussa, kun osallistuimme Suvin kanssa SAMOKin henkilöstöpäiville. Maanantaina ohjelma järjestettiin Teatterimuseossa, joka oli vain meitä varten varattu. Illallisen jälkeen käytettiinkin mahdollisuus hyödyksi ja tutustuttiin vähän tarkemmin museoon ja siellä esillä oleviin näyttelyihin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti