keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Elämä edustajiston jäsenenä

Terveiset täältä Savon seudulta ja HUMAKOn edustajiston Kuopion vahvistukselta, Henriltä. Minulle annettiin tehtäväksi kirjoittaa tämän viikon blogiteksti. Jouduin vähän miettimään mistä kertoisin ja päätin sitten lopulta kertoa hieman siitä millaista on elämä edustajiston jäsenenä.



Edustajistoon hakeminen oli aika nopea ja yllättäväkin päätös, enhän minä edes tiennyt mitä edustajisto tekee. Mutta runsaan kannatuksen ja äänivyöryn jälkeen se vaikutti hyvältä päätökseltä. Loppujen lopuksi edustajiston jäsenyydellä on ollut aika pieni vaikutus arkielämääni. Ensin hieman pelkäsin, että sotkeeko tämä minun opiskeluni ja harrastukseni. No ei, ei se sotkenut. Kerran pari kuukaudessa pidetään edustajiston kesken kokouksia ja palavereja, joissa pääsee ihan oikeita ja tärkeitä päätöksiä tekemään. No sehän ruokkii jokaisen pientä sisäistä tärkeilijää. Ja parasta näissä netin välityksellä käytävissä kokouksissa on se, että voit samalla syödä mussuttaa tai vaikka löhöillä sängyssä. No-one will know!



Se mitä edustajiston jäsenyydestä on tähän mennessä jäänyt käteen, on ollut mitä palkitsevinta. Olen oppinut todella paljon virallisista käytänteistä, jotka myönnettäköön ovat edelleen aika outoja ja joskus huvittaviakin. Parasta on kuitenkin ollut päästä tapaamaan fiksuja, lahjakkaita ja aktiivisia ihmisiä eri puolilta Suomea jotka kaikki haluavat parantaa maailmaa, yksi opiskelijakunta kerrallaan.

Mukavaa (ja toivottavasti lämpimämpää) loppukevättä ja kesää kaikille!

- Henri Lauritsalo, Kuopio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti