tiistai 12. toukokuuta 2015

Mites se vuosi sinun mielestäsi sujahti?

Mitenkäs se lukuvuosi sinun mielestäsi on sujunut? Pänniikö jonkun lehtorin opetus, laahaavatko arvosanasi kuin etana vai onko meillä koulussa ollut joku, joka on puhaltanut sinuun voimia ja energiaa puskea läpi lukuvuoden?

Suunnittelupäivillä käytetään "positiivisen palautteen boxia".
HUMAKO on toukokuun alusta aloittanut palautteen keräämisen opiskelijoilta lehtoreille. Palautteita on tullut tähän mennessä mukavasti yli 140. Suurin osa kerätystä palautteesta on ollut positiivista, mutta seasta löytyy myös muutama etana ja keltainen kortti. Mitäs näille opiskelijoiden lähettämille palautteelle tämän jälkeen tapahtuu? Ja onko palautteella mitään merkitystä?



Palautteen antaminen on tärkeä osa koulumme kehittämisessä. HUMAKOn kautta annetut palautekortit antavat suoran palautteen lehtorille. Opiskelijan palautteella on suuri merkitys lehtorin työssä. Kannustavat palautteet auttavat jaksamaan opettajan arjessa ja tuovat ammatillista itsevarmuutta. Kukapa meistä aina olisi täysin varma itsestään? Rakentava palaute taasen on tervetullutta, jotta lehtori voisi kehittää toimintaansa entisestä ja välillä myös palaute on merkki siitä, että lehtorit ovat ylityöllistettyjä ja tarvitsisivat lisäresursseja, jotta työn tehokkuus ja laatu kohtaisivat.

Palautteiden pohjalta me HUMAKOlaiset saamme hyvää tietoa siitä, millaista koulutusta eri kampuksillamme lehtoreiden toimesta annetaan. Pystymme kartoittamaan tilanteen ja aloittamaan sen seuraamisen. Vielä ehdit laittamaan palautetta lehtorillesi!

HUMAKOn palautekortit ovat nyt myös haalarimerkin muodossa!
Lisätietoa kampanjasta ja palautekorteista osoitteessa http://www.humako.net/palautekortit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti