lauantai 3. marraskuuta 2012

Hallitus evakossaSyysevakko

 

Hallitus kaupassa: Ääks, meillä on 15min aikaa siihen kun bussi lähtee ja meillä on puolet ostoksista tekemättä! No sitten vaan  pistettiin vähän vipinää kinttuihin ja äkkiä kassalle. Me ehdittiin bussiin, ja löysimme tiemme Espoon Aurinkohuviloille. Vuoden kolmas evakko oli alkamassa, vettä satoi mutta tunnelma oli iloinen. Koko hallitus on kokoontunut viikonlopuksi Espooseen suunnittelemaan ja kehittämään HUMAKOn toimintaa.  

Juuri nyt kuulen olohuoneesta kiivasta väittelyä liittari materiaaleihin liittyen, mahtavaa! hallitus alkaa kypsymään tehtävässään ja keskustelua syntyy.

No mitä hitsiä me sitten ollaan oikeasti tehty?

Juhis "masterchef 2"
Koko vuoden hallitus on suunnitellut tekevänsä hallitus rekrytointivideota ja tänään se sai alkunsa! Hallitushaku avataan siis ihan näinä päivinä ja kohta saatte ihailla hienoa uutta videomateriaalia jonka hallitus on saanut aikaan. Uusi hallitus valitaan n. kuukauden päästä, tänään suunniteltiin uusien aktiivien perehdytystä. Hallitus mietti omat suuntaviivansa esivuodelle, eli toimintasuunnitelma on hyväksymistä vaille valmista. Talousarvio on myös käyty läpi ja hyvältä näyttääpi.
SAMOKIn liittokokous siis lähestyy ja Tampereelle on lähdössä Janne (joka on hakemassa myös SAMOKin hallitukseen), Anni, Juhis ja Marianna. Liittokokouksessa käydään läpi ensivuoden Ammattikorkeakoulun kentän tulevaisuutta ja valitaan uusi hallitus. Tänä vuonna liittokokousta voi seurata suorana netistä. Tämä on hieno mahdollisuus, koska liittokokouksessa päätetyt asiat  ovat meitä kaikkia opiskelijoita koskevia asioita liittyen mm. opintotukeen, asumiseen ja terveyspalveluihin.

Nyt suunnitellaan ensi vuoden toimitaan!

Tietysti työnteon lomassa pitää vähän rentoutuakin. Me ollaan myös syöty, saunottu ja nautittu luonnon maisemista.  Yhdessä tekeminen on vain niin paljon mukavampaa kuin yksin pakertaminen.
Itselläni alkaa HUMAKO-aktiivi ajat olla loppusuoralla, koska valmistuminen lähestyy. Oli kiva olla vielä kerran evakossa mukana ja huomata että opiskelijoiden aktiivitoiminta elää ja voi hyvin.
Ihana hallitus
Lähtekää mukaan HUMAKOn aktiivitoimintaan, se opettaa sillei kivasti :) 

Saila 
Edustajiston PJ 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti