tiistai 25. syyskuuta 2012

Syksy ja paluu arkeen.

Näin se aika rientää. Kohta on jo lokakuu, lukuvuosi on käynnissä jo täydellä teholla, ja tämänkin blogin päivityksestä on vierähtänyt aikaa hetki jos toinenkin. Omalta osaltani lukuvuosi on alkanut varsin kiireisesti. HUMAKissa tapahtuvat muutokset, HUMAKOn syksyn toiminnot ja kampuskiertue ovat pitäneet huolen siitä, että tekemistä on riittänyt.

Perinteinen HUMAKO-kiertue vei minut tällä kertaa Äänekoskelle, Jyväskylään ja Turkuun. Eniten kiertueella reissanneen hallituslaisen titteli meni tällä kertaa Annille, jonka kiertue koostui Äänekosken, Tornion, Kuopion ja Joensuun kampuksilla vierailusta.

Elina ja Anni Äänekosken tiskiä valmistelemassa
Saadun palautteen perusteella HUMAKO-kiertue meni tällä kertaa todella hyvin. Muilla kampuksilla kuin kotikampuksellaan on aina mukava käydä. Turun kampuksella en ollut itse aiemmin käynyt, mutta nyt on sekin aukko sivistyksestä korjattu. Komea golfkenttä siellä ainakin oli. Kampuskierroksella tapasimme myös jokaisen kampuksen tutorit ajatusten ja kuulumisten vaihdon merkeissä, mistä ainakin itselleni jäi onnistunut fiilis.

Myös joissain lukuvuoden avajaisissa kuultiin HUMAKOn puheenvuoro. Taneli hoiti tervehdyksen Nurmijärvellä, Sara Torniossa ja allekirjoittanut Keski-Suomen avajaisissa.

Hjördis kaverikuvassa Jarkko-pupun (JAMKOn maskotin) kanssa.

Rennompaakin toimintaa on syksyyn mahtunut. Jyväskylän ja Äänekosken kampukset osallistuivat kolmatta vuotta JAMKOn tursajaisiin, ja totta kai olin mukana siellä, jälleen keltainen huomioliivi päällä. HUMAKOn rasti meni varsin mainiosti ja säätkin suosivat, joten uusien opiskelijoiden riemua seurasi mielellään. Tulevia opiskelijatapahtumia odotellessa.

HUMAKOn rastitiimi: Mirva, Mirja, Iida ja Mikko.
Myös perinteistä kokoustamista on syksyyn mahtunut. Viime viikonloppuna HUMAKOn hallitus kokousti Rehtorin toimistolla, mikä tarkoitti kolmea päivää tiukkaa asiaa. Perjantaina kokoustimme sekä Studia-messuista että tutortoiminnasta HUMAKin henkilökunnan kanssa, tapasimme rehtoria ja suunnittelimme tulevaa. Lauantai meni puolestaan muun muassa viestintästrategiaa pohtiessa, ja osa jatkoi vielä sunnuntaina tutortoiminnan suunnittelun merkeissä. Rankka, mutta ehdottoman hyödyllinen ja tarpeellinen viikonloppu.

Toista päivää kokoustaessa ei aktiivisuus ole välttämättä huipussaan.

Ensi viikonloppuna minä, Juhis, Anni ja Marianna matkustamme Lappeenrantaan SAMOKin Palapeli-seminaariin, jossa valmistellaan tulevaa liittokokousta. Koetamme ehtiä jakaa kuulumisia sieltä jossain vaiheessa mikäli sopiva hetki vain löytyy.

Hyvää syksyn alkua!

-Janne, hallituksen PJ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti