tiistai 24. huhtikuuta 2012

Edustajisto asialla

Edustajiston toinen live-tapaaminen pidettiin 23.4 Annankadulla rehtorintoimistolla. Toimisto oli muusta henkilökunnasta tyhjä, koska lehtorit olivat kevätpäivillä. Aamupäivän aikana vaihdettiin edustajiston kuulumiset, ja kävimme läpi mennyttä kevättä. Keväällä oleellisen muutoksen toimintaan toi pääsihteerin vaihdos, onneksi uusi pääsihteeri Marianna pystyi aloittamaan työt nopealla aikataululla. Toinen HUMAKOa ravistellut muutos oli tietysti rakenteellinen uudistaminen, prosessi on käynnissä edelleen mutta alussa noussut tunnekuohu on rauhoittunut. 

Ensi syksynä HUMAKO tulee panostamaan kampuskierrokseen ja jäsenrekrytointiin. Keksittiin syksylle mahtava skaba, jonka jatkotyöstö jatkuu. Skaban idea on että, jokainen aloittava vuosiluokka  saa tehtäväkseen luoda oman hjördiksen. Materiaali on vapaa, mutta toive on että tämä hjördis olisi kestävä, jotta se voisi kulkea luokan riennossa ja tapahtumissa mukana. Tarkoitus olisi tämän jälkeen, että jokainen Hjördis ikuistetaan ja kuvat linkitetään Hjördiksen facebook-profiiliin. Voihan olla että hienoin Hjördiksen tehnyt luokka palkitaankin?
Satu ja Noora kirjoittamassa ideoitaan

Petteri, Marianna ja Janne


Keskustelimme myös edustajiston jäsenten roolista ja aktiivisuudesta, kaivataanko jotain lisää? Yleinen ilmapiiri oli, että toimintaa kaivataan lisää, sillä ymmärrettävästi kaksi kertaa vuodessa kokoustaminen ei luo kovin vahvaa me-henkeä. Edustajiston puheenjohjana olin erittäin iloinen kuullessani nämä ajatukset. Tekemistähän aina riittää, sitä vain pitää osata jakaa! Pääsimme ideoinnissa heti konkretian tasolle, ja perustimme facebook ryhmän, jonka tarkoituksena on toimia matalan kynnyksen kohtaamispaikkana hallituksen ja edustajiston jäsenille. Ensimmäinen idea on jo lähtenyt liikkeelle, luomme yhdessä oman edustajiston ryhmäkuvan. Mitä se sitten ikinä tarkoittaakin selviää myöhemmin, seuraa HUMAKOn nettisivuja, jotka muuten ovat juuri päivitetty! :)

Opiskelijoiden yksi vuoden mukavammista juhlista lähestyy.... Vappu! HUMAKO on mukana Turun opiskelijakunnan TUOn Wappupartyissa. Mikäli vaikutat vappuna Turun suunnalla ja koet että haluat ottaa varaslähdön vapun viettoon, ja treenata itsensä kisakuntoonoikeaa vappua varten... ota selvää mitä tapahtuu Turussa: täältä

Seuratkaa foorumeita ja olkaa siellä missä tapahtuu!
Kivaa kevättä kaikille HUMAKOn jäsenille ja muille opiskelijoille.

T: Saila
Edustajiston puheenjohtaja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti