torstai 2. toukokuuta 2013

Esittelyssä hallituksen uusi tapahtumavastaava Essi Eskelinen


HUMAKOn hallitukseen valittiin edustajiston kevätkokouksessa 10.4.2013 kolme uuta jäsentä, Taneli Aunion jäädessä toiminnasta pois. Yksi uusista hallituksen jäsenistä on Essi Eskelinen. "Olen mukavuudenhaluinen ja opiskelijahaalareissa viihtyvä tyttönen Helsingistä, joka ajautui ikään kuin vahingossa ja sattumankautta opiskelemaan viittomakielentulkiksi HUMAKkiin. Koulun, työn ja hallituksen myötä olen nykyään hiukan kiireinen, mutta kyllä osaan välillä hölläilläkin, terassilla kesäauringossa tai kotona rakkaan Netflixini äärellä."

Miksi lähdit mukaan HUMAKOn toimintaan?
"Ollessani mukana HUMAKOn Tallinnan risteilyllä ihastuin hallituksen hyvään energiaan. Vähän aikaa mietin että hakeako täydennyshaussa vai eikö, sillä kokemusta järjestötoiminnasta minulla ei ole. Päätin sitten että voihan sitä joskus kokeilla jotain uutta, ja kyllä se on kannattanut!"

Mitä haluaisit muuttaa HUMAKOn toiminnassa?
Essi toimii hallituksessa tapahtuma- ja kultuurivastaavana. "Ensi vuoden monialaisten kampusten myötä olisi hyvä hetki myös HUMAKOlla luoda yhtenäisyyttä eri alojen välille mm. tapahtumien ja erilaisen kampuskohtaisen toiminnan kautta. Minäkin osaltani toivon, että HUMAKOsta tulisi opiskelijoille helpommin lähestyttävä, sillä ennen risteilyä oli toiminta ja hallitus jäänyt vähän etäiseksi."

Mihin aiot vaikuttaa tänä vuonna HUMAKO:ssa?
"Olen HUMAKOn uusi kulttuuri- ja tapahtumavastaava, joten näillä sektoreilla toivon kätteni jäljen näkyvän. Haluaisin myös saada uusia opiskelijoita mukaan HUMAKOn toimintaan, jos ei ihan hallitukseen asti innosta lähteä niin vaikkapa edustajistoon, laaturyhmiin tai tapahtumiin."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti